Terugblik op CEO in Tech 2023 Editie Slot Zeist

Op 16 mei vond de vijfde editie van CEO in Tech 2023 plaats bij Slot Zeist. Dit exclusieve evenement bracht CEO’s en CIO’s uit de IT- en techsector samen voor een dag vol inspiratie, waardevolle inzichten en netwerkmogelijkheden.

Een mix van sterke inhoud en gezelligheid: Het CEO in Tech 2023-evenement werd geprezen om de perfecte combinatie van sterke inhoud en een gezellige sfeer. CEO’s en CIO’s kregen de kans om op hoog niveau te sparren en tegelijkertijd plezier te hebben. De positieve reacties waren overweldigend, en het enthousiasme was voelbaar. Uitdaging en kwetsbaarheid gingen hand in hand, waardoor er een omgeving ontstond waarin openheid en transparantie mogelijk waren.

Dank aan de geweldige sprekers: De sprekers op het evenement verdienen een speciale dank voor hun waardevolle inzichten, meedenken en bijdrage aan de uitvoering. Ze hebben bijgedragen aan hoogwaardige content en hebben laten zien wat echte leiders in de IT- en techsector kunnen betekenen. Hun visie en betrokkenheid dragen bij aan het creëren van een nieuwe beweging, een wereld in de IT die diverser, veiliger en gelijkwaardiger is.