Over Ons

De meeste IT- en techbedrijven hebben één ding gemeen: ze willen groeien. Van een kleinere, technische, product-gedreven club. Naar een grotere onderneming met een sterke cultuur en een bekend merk.

Maar, hoe kom je daar? Als je je marketing niet op de rit krijgt? Of als geen enkel bureau je complexe propositie begrijpt?

Wij geloven dat elk IT- en techbedrijf succesvol kan zijn. Als ze maar bereid zijn om op te vallen. Om prikkelende verhalen te vertellen en daarmee leads te genereren. Als je met ons werkt, creëer jij campagnes die je anders niet zou durven dromen. Je verlaat je comfortzone. Durf jij de uitdaging aan? We love to challenge your status quo.

KOM BIJ ONS WERKEN

Meet The Team

WE WERPEN EEN NIEUWE BLIK OP MARKETING VOOR DE IT-WERELD. WE VERLEGGEN GRENZEN. MOEDIG GAAN WE OP ZOEK NAAR OPLOSSINGEN DIE NOG NIEMAND DURFT TOE TE PASSEN.

Krishan Bhagwandas

Wat we denken

WE ZIJN EEN TEAM VAN CONTENT MARKETEERS, CREATIVES, DATA JUNKIES, ONLINE GEKKIES EN MARKETINGSTRATEGEN. WE CHALLENGEN IT & TECH BEDRIJVEN OM EINDELIJK EENS ECHT UIT HUN COMFORTZONE TE KOMEN. DIT ZIJN ONZE KERNWAARDEN.

Ready to Talk?

HEB JIJ EEN GROOTS IDEE WAAR WIJ BIJ KUNNEN HELPEN?

Contact

Op de hoogte blijven van alle nieuws en updates? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN