Sky10 verhuist naar nieuwe locatie op Lylantse Plein 2, Capelle aan den IJssel!

Wij delen met plezier het nieuws dat Sky10 binnenkort haar intrek neemt in een nieuw onderkomen op Lylantse Plein 2 in Capelle aan den IJssel. Deze strategische verhuizing biedt ons niet alleen meer ruimte om te groeien, maar opent ook deuren naar nieuwe ontwikkelingen.

Gelegen op loopafstand van het Alexandrium Shopping Centrum in Rotterdam, streven we ernaar om onze klanten nog beter van dienst te zijn met Marketing as a Service, Merkidentiteiten en inspirerende workshops en sessies. De locatie biedt niet alleen voldoende parkeergelegenheid, maar grenst ook aan het kantoor van Groei-IT. In het kader van onze samenwerking binnen CEO In Tech met Groei-IT, ontstaan er extra mogelijkheden om onze samenwerking verder te verdiepen.

We kijken uit naar de positieve impact die deze verhuizing zal hebben op onze groei en samenwerking. Houd onze kanalen in de gaten voor verdere updates en aankondigingen met betrekking tot de nieuwe locatie. We verwelkomen jullie graag binnenkort op Lylantse Plein 2!

Beeld: Funda