Case: Blis Digital “Unleash the power of technology”

Blis Digital ontwikkelt bedrijfskritische systemen. Systemen die bijvoorbeeld SaaS-bedrijven nodig hebben om hun eigen business model vorm te geven. Mission critical technologie waardoor andere bedrijven kunnen innoveren. Dan mag je best trots zijn op jezelf! Maar, hoe maak je vervolgens impact? En hoe vertel je een eigen verhaal, zodat andere SaaS-bedrijven jou ook kunnen vinden? En hoe vertaal je je eigen identiteit naar een krachtig concept? Voor de merkstrategie kwam Blis Digital uit bij Sky10.

Blis Digital stelt de behoeften van de medewerkers en klanten voorop en helpen mensen zich zo goed mogelijk te ontwikkelen en te presteren. Ze zijn beschouwend, empathisch en gericht op het creëren van een gevoel van onderlinge verbondenheid. Hoe vaak kom je het tegen dat bedrijven écht hun nek uit durven te steken? Ze richten namelijk IT-oplossingen in waar weinig mensen hun vingers aan branden. Mission critical technologie. Voor o.a. SaaS-bedrijven en voor Security-bedrijven.

Maar hoe komt dit eigen verhaal tot uiting in je positionering, marketing en campagnes? We hielpen Blis Digital bij de merkstrategie: een nieuwe positionering op basis van het archetype model. De positionering is gestoeld op het business fundament: de doelstellingen, strategie, kernwaarden, missie en BHAG.
We gingen aan de slag in de vorm van drie workshops. We bepaalden het nieuwe DNA en brandstory. Het nieuwe kompas.

Samen met NINE Creative Agency is er een krachtig en prikkelend merkconcept tot stand gekomen, waar je onderstaand een aantal voorbeelden van ziet.

Durf jij ook op te vallen als IT-bedrijf? En daarmee kansen te creëren?

Als CEO, Commercieel Directeur of Marketing Manager ben je veel te druk met het managen van processen. Er is weinig tijd voor creatie, waardoor de prikkelende marketingcampagnes achterblijven. Een complete campagne vraagt om focus en discipline. Wij lossen dit probleem op. Zonder ellenlange briefings, want wij spreken de IT-taal. We’ve got your back.

Geef ons de vrijheid én de ballen om spraakmakende content te maken. Dan realiseren we jouw doorbraak. Lees hier meer. Of vraag de Smart Guide aan over groeistrategie voor IT-bedrijven.