Marcia Moestoredjo bij uitblinkerslunch van Koning Willem-Alexander

Met trots kondigen wij aan dat onze Founding Director, Marcia Moestoredjo, aanwezig was tijdens de prestigieuze Uitblinkerslunch georganiseerd door Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Marcia werd uitgenodigd vanwege haar toekenning van de Global People Award en haar inspirerende visie op ondernemerschap en diversiteit in de tech-wereld.

Tijdens de lunch spraken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hun erkenning en waardering uit voor de bijzondere prestaties van de 28 genodigden. De gasten zijn allen prijswinnaars of ontvangers van andere onderscheidingen in uiteenlopende sectoren, waaronder kunst en cultuur, het bedrijfsleven, sport en wetenschap.

Een bijzonder hoogtepunt was dat Marcia tijdens de lunch naast Koning Willem-Alexander mocht zitten. Ook heeft zij een inspirerend gesprek gevoerd met Koningin Máxima tijdens de koffie, waarbij het thema diversiteit in boardrooms aan bod kwam.

Wij feliciteren Marcia van harte met deze erkenning en zijn trots op haar toewijding en inzet voor meer diversiteit in de tech-wereld.

Heb je meer begeleiding nodig bij het opbouwen van merkautoriteit? We kijken graag hoe ons team jouw IT-bedrijf kan helpen succesvol te worden. Kun jij onze hulp wel gebruiken? Neem contact met ons op!