Video’s on-demand ondersteunen je IT-propositie

De meeste IT-events zullen de komende maanden niet doorgaan, waardoor je nadenkt over alternatieven. Webinars waarbij het 90% van de tijd zenden is; daar zit niemand meer op te wachten. Een online talkshow met échte visionairs uit jouw vakgebied. Die met nieuwe inzichten komen. Die je kunnen prikkelen. Daar ga je wel even voor zitten. 

Als je heel eerlijk bent, moet je waarschijnlijk toegeven dat de producten en diensten die jij levert ook bij de concurrent te koop zijn. Er zijn misschien subtiele verschillen, maar het is zeer de vraag of die bij de klant de doorslag geven. Technologie en technische kennis worden steeds toegankelijker.

De kracht zit hem dus in het creeren van een sterk merk, een goede propositie en een goed verhaal. Dat verhaal is dan weer relevant voor je uitingsvorm. Je hebt veel meer aan één superrelevante on-demand video dan aan een bombardement van haastige posts over tientallen kanalen. Je hebt veel meer aan één echt kansrijke lead dan aan een database vol mailadressen waar uiteindelijk geen enkele klant uit komt.

Hoe vullen we dit soort vraagstukken dan in voor onze IT-opdrachtgevers? Hierbij een paar voorbeelden.

Axians en Cisco, thought leader in het onderwijs

Axians NL en Cisco zijn de thought leaders als het gaat om innovaties in het onderwijs. Samen met ROC Aventus, Landstede Groep en Hotelschool The Hague gingen zij in gesprek over de inrichting van een Smart Campus en Internet of Things. En daar mochten wij de on-demand video talkshows voor opnemen.

Waar de show over ging? Steeds meer mbo-, hbo- en wo-instellingen experimenteren met een smart campus: een schoolomgeving die zelf leert hoe hij zijn ‘bewoners’ – leerlingen, docenten en ander onderwijspersoneel – het beste kan ondersteunen met Internet of Things.

Incentro, meer naamsbekendheid in finance

Voor Incentro mogen we online episodes voor de finance sector bedenken, sprekers & moderators bij elkaar brengen, content creëren en de campagne uitvoeren. Waar het over gaat? Visie op innovaties, hoe je bancaire- en verzekeringsproducten sneller kunt aanbieden, de strijd met fintechs, wendbaarheid, the battle tussen business en IT, legacy, front-end architecture en meer. Om dat te bewerkstelligen hebben we de CCXP, CIO en Innovation Manager van NN, ING en Aegon benaderd. Ze deelden hun inspirerende verhaal!

Durf jij ook op te vallen als IT-bedrijf? En daarmee kansen te creëren?

Als CEO, Commercieel Directeur of Marketing Manager ben je veel te druk met het managen van processen. Er is weinig tijd voor creatie, waardoor de prikkelende marketingcampagnes achterblijven. Een complete campagne vraagt om focus en discipline. Wij lossen dit probleem op. Zonder ellenlange briefings, want wij spreken de IT-taal. We’ve got your back.

Geef ons de vrijheid én de ballen om spraakmakende content te maken. Dan realiseren we jouw doorbraak. Lees hier meer. Of vraag de Smart Guide aan over groeistrategie voor IT-bedrijven.