De eeuwige strijd tussen IT en Business

“Business is IT” is wat veel mensen claimen. De praktijk is binnen veel organisaties helaas weerbarstiger. Business kent de uitdagingen van IT helemaal niet, en vice versa. Als je samen wil innoveren, legacy wil vervangen, en snel en veilig enterprise apps wil realiseren, heb je elkaar nodig. En daar kun je Low-Code platformen voor inzetten. Incentro heeft de behoefte om zichzelf beter te positioneren met Low-Code en OutSystems. Daar helpen wij hen mee.

De eeuwige battle tussen “Business en IT”: wanneer komt er een einde aan? Als de business aan IT vraagt wanneer ze tijd hebben voor een nieuwe app, krijgen ze het antwoord: “zet maar op de backlog, over 9 maanden zijn we eraan toe”. Business denkt vervolgens: “Serieus? Wat doen die gasten daar de hele dag?”.

Voor het verhaal hebben we twee doelgroepen aangesproken. Enerzijds IT-management en anderszijds CX-leads en Product Owners. Beide doelgroepen hebben we aangesproken met hun eigen uitdagingen.

We hielpen Incentro bij de marketingstrategie, aanscherping van de propositie, communiceren van het verhaal op diverse kanalen, en de productie van de middelen. Om zodoende leads te genereren. Voor de gehele campagne hebben we whitepapers, videoteasers, e-mailingen, social media en landingpages ontwikkeld. Uiteindelijk kwam het verlossende antwoord tijdens de twee online talkshows, waar de Battle ook in het echt te zien was!

Durf jij ook op te vallen als IT-bedrijf? En daarmee kansen te creëren?

Als CEO, Commercieel Directeur of Marketing Manager ben je veel te druk met het managen van processen. Er is weinig tijd voor creatie, waardoor de prikkelende marketingcampagnes achterblijven. Een complete campagne vraagt om focus en discipline. Wij lossen dit probleem op. Zonder ellenlange briefings, want wij spreken de IT-taal. We’ve got your back.

Geef ons de vrijheid én de ballen om spraakmakende content te maken. Dan realiseren we jouw doorbraak.